Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Azok a csodálatos fátyolmaszkok…

2021. 04. 11. 10:15:00

A fátyolmaszkok a koreai szépségápolás ikonikus elemévé váltak. Nagy utat jártak be, mióta a világ felfedezte magának őket, már a legnagyobb gyártók is előszeretettel veszik fel termékpalettájukra.

Felmerül a kérdés: miért ennyire jók a fátyolmaszkok?

  • Magas hatóanyag tartalmuk a teljes arcot lefedő textil hordozóanyagnak köszönhetően garantáltam egyenletesen oszlik el arcodon
  • Minőségi kényeztetés, minőségi énidő: amíg a fátyolmaszk az arcodon van, pihensz, és magadra figyelsz. Szépséged ápolása így lelked ápolása is egyben, nem is beszélve arról, hogy a magadra fordított idő, a kb fél órányi relaxálás, épp elegendő ahhoz, hogy utána remekül érezd magad, és ettől még jobban fogsz ragyogni!
  • Azáltal, hogy koncentráltan és viszonylag hosszabb ideig tudnak felszívódni hatóanyagai, használata után akár azonnal, szemmel látható változást is tapasztalhatsz arcbőrödön!
  •  Könnyű eltávolítani: elég lehúzni arcodról!

Hogy működnek?

A fátyolmaszkok prémium hatóanyagokkal gazdagon átitatott, puha, vékony anyagból készült maszkok, amiket a gyártó által meghatározott ideig (10-40 percig) kell fent hagyni.  A szemek és a száj kivételével az egész arcot lefedik. A várakozási idő rólad szól, ez is a koreai hozzáállás egyik kulcsa: az arcápolás nem szigorú kötelesség, hanem önmagad, így szépséged ápolása, kényeztetése.

 

Válassz hatalmas fátyolmaszk kínálatunkból, bőrproblémád szerint vagy akár a kívánt hatás elérése érdekében!

Az oldal tetejére