Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Cégünk 9 éve foglalkozik natúrkozmetikumok gyártásával és forgalmazásával. 2020 közepén fogalmazódott meg bennünk a gondolat, hogy kezdjünk el foglalkozni a koreai kozmetikumokkal. 
A koreai kozmetikumok több szempontból is érdekesek. Tudjuk és ismerjük a keleti beauty kultúrát. Irigykedve nézzük a koreai nőket, milyen kortalanok, tökéletes a bőrük, fényes és egészséges a hajuk. Sugárzik az arcuk, fényes a bőrük, ránctalanok és a legőszintébben mondom, hogy én mindig tanácstalanul nézem őket, amikor a kollégáinkkal meg akarjuk tippelni a korukat. :)
Szóval az első online meeting után már tudtam, hogy nem csak urbánus legenda amit olvastam róluk, hanem ez a több ezer éves tradíció, ez a tudás valóban a kezükben van és azt is tudtam, hogy ezt én is akarom. Mondom ezt úgy, hogy a szépségiparban dolgozom és élek és ismerem a hazai és külföldi natúrkozmetikai piacot is. 
 
Olyan kiváló és különleges alapanyagokat használnak, amihez mi itt Európában nem, vagy csak nehezen jutunk hozzá. Fermentált hatóanyagokat előszeretettel használnak, emellett unikum, esetenként lokális növényi kivonatokat, exkluzív hatóanyagokat (Peptidek, niacinamide,ceramide, ....) használnak, mindezt olyan magas hatóanyag tartalommal, ami biztosan beváltja az elvárt hatást.
 
Tudnotok kell azt is, hogy az európai szépségipar vezető márkái is Koreában fejlesztenek és nagy részük gyártat is. Több alapvető különbség van azonban. A koreai, saját márkás termékekben minden olyan hatóanyagot megtalálsz, ami hatásos és hatékony, nem utolsó sorban innovatív és különleges. Ezek a termékek mégis elérhető áron vannak, relatív nagy kiszerelésűek, így sokkal több ember számára elérhetőek. 
Az európai brand-ek termékeinél fontosabb a nagy árrés és kevésbé a beltartalom és az innováció.
Ezért sokkal jobban megéri koreai termékeket vásárolni és a kívánt “wow” hatás nem marad el, mindez megfizethető áron.
 
Mi olyan brand-eket hozunk be az országba és forgalmazunk, melyek az általunk támasztott szigorú elvárásoknak is megfelelnek. 
A termékek nagy része natúr és valamiben különlegesek. A fiatalok is megtalálják a problémás bőrüknek megfelelő kozmetikumot, de a középkorúak és idősebbek kozmetikumai is megtalálhatóak a termékpalettánkon. Ezenkívül a speciális bőrápoló kozmetikumokat is megtalálsz nálunk, mint például 50 faktoros krém, vagy ekcémás, psoriasisos bőrre kifejlesztett kozmetikumok, vagy esztétikai beavatkozások utáni krémcsalád.
 
Célunk a jövőben is olyan termékcsaláddal bővíteni a kínálatot, amely termékek biztosan elnyerik tetszéseteket mind árban mind minőségben.

 

Az oldal tetejére