Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Derma J

 

Miért irritálja a bőrömet számos kozmetikum a folyamatos használat során?
Miért nem javul a bőröm állapota a drága és speciális összetevőket tartalmazó kozmetikumok használatától?

 

A Derma J azért lett létrehozva, hogy megoldja ezeket a kérdéseket.

Ahelyett, hogy random, nem ismert és ellenőrzött összetevőket használnánk, mi az általunk felfedezett, ismert, és mindennapi perspektívából, alaposan megvizsgált összetevőket használjuk. Ahelyett hogy random összetevőket kombinálnánk és adnánk hozzá a termékekhez, melyek irritációt és problémát okozhatnak a bőrnek, mi megfontoljuk, hogyan élesszük újra a természetes szépségét és vitalitását a bőrnek.

A Derma J elkötelezett amellett, hogy biztonságos és optimális bőrápolási rendszert tudjon nyújtani bőrgyógyászok által, az Ön egészséges bőre érdekében. A Derma J egy kozmetikai márka, amely bőrgyógyászok által lett kifejlesztve. Hipoallergén és biztonságos termékeket kínálunk és elkötelezettek vagyunk az Ön egészséges és gyönyörű bőre iránt.

Derma J= dermatology + J

A kozmetikai beavatkozások után, mint pl.: lézeres kezelés, MTS, hámlasztás és plasztikai beavatkozás, a bőr érzékenyebbé válik, mint általában; még az apró külsőleges irritáció is látható sebeket tud okozni.

A Derma J szigorúan összeegyezteti a 3 legfontosabb tennivalót, hogy megvédje a bőrt a hegektől és az irritációtól, valamint visszaállítja a bőrt a legegészségesebb helyzetébe.
3 fő tennivaló:

 1. alaposan összeválogatott összetevők 
 2. klinikai tesztek
 3. Bőrgyógyászok által létrehozott

Újra egészségessé tenni az egyszer már megsérült vagy meggyengült bőrt bonyolult és kihívásokkal teli, csak úgy, mint elutazni egy ismeretlen és messzi helyre. Ennek ellenére ne aggódjon! A Derma J bőrgyógyászai, akik a bőrkutatásra specializálódtak, segítik Önt a leggyorsabb és jó irány megtalálásában. A Derma J segít életre kelteni a bőrt gondosan összeválogatott és biztonságos összetevőkkel.

Napi rutin az egészséges bőr érdekében:

 1. Arctisztító
 2. Tonik 
 3. Hidratáló 
 4. Fényvédő 
 5. Dressing mask ampulla


A fiatal és egészséges bőr az, amit minden nő szeretne. Kortól és évszaktól függetlenül a nők fiatal és élettel teli arcbőrre vágynak.
A Derma J nem csak azonnali javulást biztosít a kozmetikai kezelések után, hanem látható változásokat is ígér a rendszeres napi használat során. A termékek peptideket tartalmaznak, melyek stimulálják és termelik a kollagént a bőrben, ez elősegíti a bőr regenerációját és rugalmasságát. A Derma J- az Ön egyéni bőrgyógyásza - napról napra fiatalabb és egészségesebb bőrt ígér az Ön számára.

6 hatás a fiatalodás érdekében:

 1. a bőr regenerálódása
 2. bőrproblémák javulása
 3. ránctalanítás
 4. a bőr állagának javítása
 5. a bőr megnyugtatása
 6. táplálás
Az oldal tetejére