Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bőrápolás koreai módra

2021. 04. 04. 10:00:00

Nem is oly rég ismerkedtem meg a koreai kozmetikumokkal, de annál nagyobb rajongással vagyok irántuk.

Majd 10 éves natúrkozmetikum gyártói múltammal természetesen egészséges szkeptikussággal voltam a koreai termékek iránt. Tudtam, hogy az európai, élvonalbeli (nem natúr), legnagyobb kozmetikai brand-ek ott fejlesztetik termékeiket. Tudtam azt is, hogy ott nem az a cél, hogy a tudásukat megcsillogtassák.

Egyre jobban érdekelt a keleti szépség kultúra, a tudomány, ahonnan származik az alapvető tudás, a tradíció. Így találtam rá a koreai kozmetikumokra és egyre többet olvastam ebben a témában.

Most a Korean Skincare Bible-t olvasom, javaslom mindenkinek, aki kicsit is érdeklődik ebben a témában. Egyenlőre csak angol nyelven elérhető, de jól érthető a könyv, ajánlom.

A szépség, a bőrápolás tradíciója egyértelműen oda vezethető vissza és vitathatatlanul ezt a tudást több ezer éve birtokolják és csiszolják. Olyan különleges tudással rendelkeznek, mely utolérhetetlen és megkérdőjelezhetetlen.

Nagy meglepetésemre az általam megismert brand-ek, a termékek hatóanyagtartalma rendkívül magas, minőségük kiváló. Olyan hatóanyagokat használnak, olyan koncentrációban, ami az európai kozmetikumokban nem megszokott és sokszor elérhetetlen. Erőszeretettel használnak fermentált alapanyagokat vagy Ázsiában őshonos gyógynövények kivonatait, melyek itt, Európában unikálisnak minősülnek.

Azon koreai brand-ek, melyeket importálunk és a webshopban megtaláltok, mind kiváló minőségűek és hathatósak. Ezt klinikai tesztek és bőrgyógyászati tesztek bizonyítják.

Szóval aki ki akarja próbálni a koreai kozmetikumokat, de nem akar csalódni, azoknak jó szívvel ajánlom kipróbált és letesztelt termékeinket.
Az oldal tetejére